Suosittuja fitnessblogeja

Fitnessin suosion myötä fitnessblogeja on löydettävissä tuhansia niin suomeksi kuin monilla muillakin kielillä. Suosituimmilla blogeilla vierailee kymmeniä tuhansia ihmisiä päivittäin ja ne ovat kansainvälisesti fitnessharrastajien suosiossa. Esittelemme tässä artikkelissa kaikkien suosituimpia fitnessblogeja, joita jokaisen fitnessistä kiinnostuneen kannattaa seurata, tai vähintäänkin tutustua näihin.

Suomenkieliset

Suomenkieliset blogit ovat luonnollisesti lähes aina suomalaisten pitämiä ja vastaavat siksi tyypillisemmin suomalaisten treenaajien tottumuksia ja arvomaailmaa. Lisäksi ne ovat monelle helppolukuisempia.

FitOona

FitOona on Oona Tolppasen blogi ja keskittyy monipuolisesti liikunnan hyötyihin, fysiikan optimointiin ja terveyden edistämiseen. Oona on liikunta-alan ammattilainen ja toimii muun muassa personal trainerina ja on suorittanut myös urheilujournalismin erikoiskoulutuksen. Kyse on siis varsinaisesta moniosaajasta ja asiantuntemusta riittää. Oonan blogi käsittelee hyvinvointia monipuolisesti ja monelta eri kannalta.

Teräsmeduusat

Teräsmeduusat on hyväntuulinen, hyvinvointiin painottuva sivusto, jossa on taustalla useampi tekijä. Se on neljän naisen ylläpitämä sivusto, jossa urheilua ja myös muuta elämää käsitellään monipuolisesti. Useampi kirjoittaja takaa sen, että eri näkökulmia pursuaa ja huumori myös kukkii. Sivusto painottuu enemmän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mikä toki onkin fitnessinkin perimmäinen ajatus monelle harrastajalle.

Englanninkieliset

Englanninkielisissä blogeissa on runsaasti kansainvälisiä vierailijoita ja niistä voi saada hyvinkin monipuolisia vinkkejä. Lisäksi voi törmätä treenitapoihin ja lajeihin, joista ei mahdollisesti ole ennen kuullutkaan.

Workout mommy

Neljän lapsen yksinhuoltajaäiti Lisa Gulley on personal trainer, joka pystyy tarinoillaan helposti vaikuttamaan erityisesti naisiin, jotka ovat vastaavassa asemassa. Huolimatta kiireisestä arjestaan Lisa Gulley löytää aikaa treenaamiselle. Blogi on sävyltään positiivinen ja kannustaa kaikkia jakamaan omia tavoitteitaan ja kokemuksiaan.

Tony Gentilcore

Jos sattuu kaipaamaan motivaatiota ja inspiraatiota omaan treenaamiseen on Tony Gentilcoren blogi juuri oikea tähän. Blogi auttaa pitäytymään omissa tavoitteissaan. Se ei kuitenkaan ole pelkkää inspiraatiota, vaan blogissa jaetaan myös todella hyödyllisiä treenivinkkejä ja apua ravitsemuksen ja liikunnan suunnitteluun.

Nerd Fitness

Steve Cambin perustama Nerd Fitness on blogi, joka auttaa tekemään kuntoilusta tehokkaampaa. Blogin tukena on myös sovellus, joka auttaa treenaamisessa silloin, kun blogin lukeminen ei syystä tai toisesta onnistu.